Terug naar de resultaten

Zwin Regio Vastgoedmakelaars

Dit agentschap behoort tot Zwinregio

Over dit vastgoedkantoor

Over Zwin Regio Vastgoedmakelaars
Passion for Local Quality! Zwin Regio Vastgoedmakelaars opereert vanuit Knokke en richt zich op de vastgoedbranche in en rondom Knokke-Heist. Het kantoor is onderdeel van ZwinRegio Vastgoedmakelaars dat al meer dan 15 jaar actief is op de vastgoedmarkt van West Zeeuws-Vlaanderen en Knokke. Het is uitgegroeid tot één van de grotere vastgoed-kantoren in de regio.

Zaakvoerder Sven Langenberg heeft vanwege zijn studies en achtergrond de eigenheden van beide zijden van de grens (NL/BE) leren kennen en richt zich daarom graag op beide vastgoedmarkten. Mede door zijn achtergrond en liefde voor het Belgische grensgebied startte hij in juli 2014 een tweede kantoor in Knokke. Door het actief zijn aan beide zijdes van de grens heeft Sven, samen met zijn team de gebruiken en verschillen in beide landen weten te vergelijken en benutten. Dit komt direct ten goede aan opdrachtgevers, zoekers en zakenpartners.

Het kantoor is in Nederland aangesloten bij branche-organisatie VBO en in België bij het Belgisch Instituut voor Vastgoedmakelaars (BIV). In beide landen wordt er gewerkt met gecertificeerde vastgoed-adviseurs/taxateurs en niet onbelangrijk: “Enthousiaste medewerkers met passie voor het vak!”

Het woningaanbod van beide kantoren reikt dankzij de innovatieve website tot diep in het Belgische, Nederlandse achterland bij de juiste doelgroep. Een unieke kans voor verkopers en een eerste stap naar verkoopsucces.

Adres : Driehoeksplein 11 8300  Knokke-Heist

BIV-nummer : 503382