Over dit vastgoedkantoor

WIE ZIJN WIJ, WAT DOEN WIJ.
Limburgs vastgoed n.v. staat reeds 35 jaren en heeft ervaring opgebouwd in bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentieel- en bedrijfsvastgoed met momenteel Limburgs grootste immobilieën aanbod.
Onze naambekendheid en ons ruim aanbod, biedt u de kans om snel een geschikte koper voor uw eigendom te vinden.
Op de hoek van de Kempische Poort met de Kleine ring hebben onze kantoren met meerdere verdiepingen de meest pertinente en commerciële ligging.
Een dynamisch en jong team van gediplomeerde vastgoedmakelaars, werkt met ambitie, inzet en gedrevenheid aan de professionele afhandeling van uw opdracht.
Dankzij onze beroepservaring, moderne infrastructuur en juridische kennis in huis, kunnen wij u een totaalservice in de vastgoedbemiddeling bieden, en dit in drie volgende domeinen:

1. RESIDENTIEEL VASTGOED
Een vastgoedtransactie is een belangrijke aangelegenheid in uw leven die enige behoedzaamheid vereist. Er zijn een groot aantal aandachtspunten waar mee u rekening moet houden om uw vastgoed met een goede afloop te verkopen of te kopen.

2. BEDRIJFSVASTGOED
Bemiddeling in bedrijfsvastgoed vergt een specifieke kennis en is een specialisatie op zich. Hierin hebben wij ons dan ook van bij de start op toegelegd.

3. NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN/VERKAVELINGEN
Het derde segment waarop wij ons hebben toegelegd is de verkoop van residentiële en bedrijfsverkavelingen verkavelingen alsook nieuwbouwappartementen en bedrijfsruimten (al dan niet op plan).

Adres : Thonissenlaan 118 3500  Hasselt

BIV-nummer : 203528

Website : www.limburgsvastgoed.be