Over dit vastgoedkantoor

Living Stone werd in 1993 opgericht in Leuven door de huidige zaakvoerder Koen Hoste.

Sindsdien is Living Stone zowel naar aantal medewerkers, werkgebied en dienstverlening sterk gegroeid. Living Stone is vooral actief binnen de twee driehoeken Leuven-Brussel-Mechelen en Leuven-Tienen-Aarschot. Het hoofdkantoor in Leuven wordt omringd door satellietkantoren in Zaventem, Haacht, Tienen en Mechelen. In totaal zijn ca 20 medewerkers dagelijks in de weer om u te helpen.

Wij geloven in specialisatie, betrokkendheid en kwaliteit. In onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw en bedrijfsvastgoed, vindt u dan ook enkel persoonlijke raadgevers die specifiek voor deze activiteiten werden opgeleid.
Enerzijds kunnen we door onze grootte een efficiënte en continue dienstverlening garanderen. Anderzijds zorgen we dankzij de doorgedreven specialisatie voor een persoonlijke vertrouwensrelatie met elke eigenaar.

Wenst u meer te weten over onze dienstverlening? Laat dan niet na ons te contacteren via 016/607609 of 02/2520025 of via [email protected] Dan zullen we u met plezier deskundig adviseren en informeren hoe we meer dan 500 transacties per jaar tot een goed einde brengen.

Adres : Dirk Boutslaan, 30 3000  Leuven

BIV-nummer : 205.032

Website : www.living-stone.be