Terug naar de resultaten

Swevers Real Estate

Over dit vastgoedkantoor

Thuiskomen in het prachtige Limburg? Met een makelaar met een passie voor wonen zit u altijd aan het juiste adres.

Swevers Real Estate werd opgericht in 2003 en groeide uit tot de marktleider in Limburgs Vastgoed. Of het nu gaat over een woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsgebouw, het is onze missie om u volledig te ontzorgen. In volledige transparantie en alle eerlijkheid werken we samen naar het gewenste resultaat. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Professioneel Team

Een warm en gedreven team van meer dan twintig vastgoedprofessionals, waarvan tien erkende makelaars, met één belangrijke gedeelde eigenschap: een ontembare passion for living.

Thuiskomen in Limburg

De residentiële markt in Limburg is niet zomaar te vergelijken met de rest van Vlaanderen. Als marktleider in deze prachtige provincie beschikken wij over een unieke kennis. Vanuit drie strategisch gekozen kantoren in Limburg, kunnen wij onze klanten in de gehele provincie op de beste manier begeleiden.

Heb je een vraag? Aarzel niet, we helpen je graag. Contacteer ons voor een afspraak op tel 011 255 155 of via e-mail : [email protected]

Marc Swevers Immobiliën BV
Erkend vastgoedmakelaar BIV 511377

Het Beroeps Instituut der Vastgoedmakelaars (afgekort BIV), waar iedere makelaar lid van is, draagt er zorg voor dat de vastgoedmakelaar de plichtenleer naleeft. U kan deze plichtenleer raadplegen op www.BIV.be

214 Panden

Waaronder 6 nieuwbouwprojecten
47 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 114 huizen
  • 48 appartementen
  • 27 gronden
  • 20 businesses
  • 2 garages
  • 2 offices

Adres : Hoogstraat 8 3580  Beringen

BIV-nummer : 511377

Website : www.swevers.be