Terug naar de resultaten

Maxime Real Estate

Over dit vastgoedkantoor

Welkom bij Maxime Real Estate,

Als ervaren en succesvolle vastgoedmakelaar heeft Maxime Verstappen in 2015 besloten om zijn eigen weg in te slaan en daarbij ‘Maxime Real Estate’ op te starten. Mede dankzij de drietaligheid van zaakvoerder Maxime Verstappen, zijn uitstekende kennis van de Brusselse markt en zijn flexibiliteit zijn vele klanten hem hierin gevolgd.
Maximes persoonlijke aanpak en service voor ieder van onze klanten, staan garant voor een uitstekende samenwerking.

De optimale dossierkennis, jonge gedrevenheid en resultaatgerichte inzet zorgt ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen en op een aangename manier een onroerend goed kan kopen, verkopen, huren of verhuren.

U kan bij ons terecht voor een ruime selectie aan appartementen, huizen en villa’s in verkoop of verhuur binnen de Brusselse regio’s: Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Ukkel, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Tervuren, etc.

Overweegt u binnenkort een onroerend goed aan te kopen of te verkopen? Te huren of te verhuren? Als eigen woning of als investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvend gesprek en een gratis schatting.

Tot binnenkort!

MAXIME VERSTAPPEN
Erkend Vastgoedmakelaar BIV 507614


75 Panden

6 nieuw
3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 30 huizen
  • 23 appartementen
  • 2 offices
  • 1 garage

Adres : Parvis Sainte-Alix 37 1150  Woluwe-Saint-Pierre

BIV-nummer : 507.614

Website : www.maxime-realestate.be