Over dit vastgoedkantoor

Over White House Vastgoedboetiek
JE HUIS TE HUUR OF TE KOOP AANBIEDEN IN IEPER, POPERINGE, WATOU, ZILLEBEKE, HEUVELLAND of VER DAARBUITEN?

De White House Vastgoedboetiek bestaat uit een team van gepassioneerde vastgoedexperts. Ze delen graag hun expertise op vlak van verkoop en verhuur van je huis/appartement in de Westhoek en ver daarbuiten. Doe een beroep op hun ruime ervaring met rentmeesterschap en syndicusdiensten.

De White House-makelaar behoort niet tot een keten, het is een onafhankelijke speler op de immomarkt. Zo geniet je als verkoper of verhuurder van de sterk persoonlijke en respectvolle opvolging van je dossier. Dankzij de lokale verankering van de White House Vastgoedboetiek in Ieper en Poperinge neem jij een voorsprong op de plaatselijke huizenmarkt in de Westhoek.

VERKOOP OF VERHUUR JE WONING ZORGELOOS MET VOORSPRONG

Je staat er mogelijk niet bij stil. Tegenwoordig vergt de verkoop of verhuur van je woning heel wat expertise binnen de voorgeschreven deontologie en het wettelijke kader van de vastgoedmarkt.Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking met de high-end service en integere aanpak van de White House-vastgoedmakelaar en een gratis schatting van je huis.

Het White House-team zorgt, met discretie en respect, eveneens voor professionele fotografie van je woning, gesimuleerde beelden of een virtuele wandeling door je huis. Dankzij de innovatieve, digitale aanpak is de White House-werkwijze, via je eigenaarslogin, geheel transparant. Je dossier kan je 24u/24u digitaal opvolgen. Juist, je woning verkopen vraagt een degelijke voorbereiding om een vlotte en zorgeloze verkoop aan de beste prijs te garanderen

Adres : Europalaan 1a / 11 8970  Poperinge

BIV-nummer : 506.586