Over deze projectontwikkelaar

Als familiaal bedrijf met bijna een kwarteeuw ervaring is Woonplanners een compacte organisatie van jonge en ambitieuze mensen. Woonplanners kent als geen ander het reilen en zeilen van de vastgoedwereld. De doelstelling is dan ook duidelijk en helder: ‘Woonplanners ontwikkelt projecten waar wij én onze klanten trots op kunnen zijn.’

Woonplanners verwerft toplocaties voor residentiële nieuwbouwprojecten, zorgt voor nieuwe bestemmingen en draagt de verantwoordelijkheid voor de verkoop. Voor elke specifieke situatie wordt gezocht naar dé oplossing waarmee alle partijen zich kunnen identificeren.

Bewaking van kwaliteit, kosten en planning, alsook de uitgebreide communicatie met de klanten, vormen de belangrijkste onderdelen van de integrale aanpak. Bovendien staat het solide financiële draagvlak van Woonplanners garant voor vertrouwen en het 100% nakomen van de gemaakte afspraken. Nog een extra garantie is dat er voor de residentiële kavels, zowel naar de letter als naar de geest van de wet Breyne gewerkt wordt – een specifieke wet die projectontwikkelaars een aantal verplichtingen oplegt die de koper beschermen.

Het werkgebied situeert zich voornamelijk in de groene zuidrand van Antwerpen, maar zal in de komende jaren verder uitgebreid worden naar de andere Vlaamse provincies. De sterke groei van Woonplanners is te danken aan de investeringen in kwalitatief
vastgoed, aan de passie en de inzet van de medewerkers, aan de samenwerking met Belgische topaannemers én aan het vertrouwen in sterke partnerships met alle betrokken partijen.

5 Panden

Waaronder 2 nieuwbouwprojecten

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 5 appartementen

Adres : Prins Boudewijnlaan 218 2650  Edegem

Website : www.woonplanners.be