Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Buiteninrichting

Zoek naar een artikel in "Buiteninrichting"

Goed om weten

Hoe leg je een terras aan?

Voor je aan het terras begint, ga je best na of je een bouwvergunning nodig hebt. Kies daarna de plaats waar je het terras wil aanleggen en bereken de oppervlakte die je nodig hebt. Enkele tips.

Goed om weten

FSC of PEFC: waarop kan je vertrouwen?

Tuinmeubelen, muziekinstrumenten, meubels, bouwmaterialen, siervoorwerpen, speelgoed, verpakking, papier: we worden omringd door producten die op basis van inlandse of tropische houtsoorten worden gefabriceerd. Maar hoe kiezen we hout dat onze bossen niet in gevaar brengt? Labels kunnen ons hierbij een handje helpen.

Groene vingers

Tuinmeubels : kinderen toegelaten

Het  tuinplezier van de allerkleinsten wordt serieus genomen, getuige daarvan deze kleine selectie. Niets houdt je trouwens tegen om deze minimeubels ook binnen een plaats te geven.

Actualiteit

Composiethout

Composiethout of kunststofhout wordt voorgesteld als een alternatieve oplossing voor hout, waarvan het de voor- en niet de nadelen zou bezitten.

Groene vingers

De Belg en zijn tuin

De grens tussen binnen en buiten vervaagt, ons huis gaat naadloos over in onze tuin... Belgen investeren steeds meer in hun tuin, zodat ze er maximaal van kunnen genieten zodra die eerste zonnestralen zich laten zien. De 'groene kamer' hoort er helemaal bij!

Tips

Zink in de tuin onderhouden

Zink etaleert zijn charme zowel buiten als binnen. Hier volgen wat tips om zijn mooie uitzicht te bewaren en aanslag te verwijderen.

Boeken

Boek Kleine tuin, grote ideeën

Hoe richt je kleine stadstuinen, terrassen of balkons in? Auteur Andy Sturgeon geeft in zijn boek "Kleine tuin, grote ideeën" voorbeelden en oplossingen zodat ook de kleinste tuin of terras een gezellig hoekje wordt.

Koopgids

Comfortabele tuinmeubels

Materialen voor buiten worden steeds geavanceerder en dat zorgt voor alsmaar meer comfort. Van luchtig weefwerk tot zachte kussens, alles is mogelijk. En dat allemaal waterproof- en uv-stralenbestendig.

 

Product

Leds in de tuin

Delta Light pakt uit met zijn nieuwe gamma buitenverlichting. Je vindt er onder meer de Topix L X, een outdoor versie van het Topix-wandlicht voor binnen.

Groene vingers

Een kleurrijke tuin, zelfs in de winter

Oogt je tuin tijdens de winter troosteloos. Met de juiste planten geniet je ook tijdens de koude maanden van een kleurrijke tuin.