Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Huishoudtoestellen

Zoek naar een artikel in "Huishoudtoestellen"

Product

Komen eten! Nieuwe keukenspullen op de markt

Voor veel Vlamingen is koken geen dagelijks karwei, maar een creatieve hobby. Dat zie je ook aan de allernieuwste keukenspullen: handig, mooi vormgegeven en vrolijk gekleurd.

Praktisch advies

Wijnkasten: bewaar je wijn optimaal

Wijnkasten zijn een interessant alternatief voor wijnkelders. Ze nemen weinig plaats in beslag en je kan je lievelingsflessen voor een lange tijd bewaren. Waaraan moeten ze precies voldoen?

Juridisch

Huishoudtoestellen A+ worden de norm

Koelkasten, diepvriezers of wasmachines met een energielabel B of lager mogen niet meer geproduceerd worden. Koelkasten en diepvriezers die een A-label hebben, zullen vanaf 2010 niet meer op de markt te vinden zijn en wasmachines met een A-label verdwijnen vanaf 2013.

Product

Hippe keukentoestellen in retrostijl

Keukentoestellen met een retrodesign zijn geliefd. Daarom brengen enkele grote keukenmerken koffiemachines, keukenrobots, blenders, weegschalen, waterkokers en broodroosters op de markt die herinneringen aan de jaren 50, 60 of 70 oproepen.

Onderhoud

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers maken vervelende klussen een stuk gemakkelijker: tuinpaden en daken van mos ontdoen, terassen schoonmaken, auto’s en fietsen reinigen, … Waarmee moet je rekening houden bij de aankoop?

Product

Flexibele kookplaat van Siemens

Siemens lanceert FlexInduction. Met dit systeem bepaal je zelf de grootte van de zone die je wenst te gebruiken op je inductiekookplaat.

Techniek

Inductiekoken: hoe werkt het?

Geen enkel kooksysteem lijkt vandaag zo snel, flexibel, ecologisch, goedkoop, onderhoudsvriendelijk en veilig als inductiekoken. Wie eenmaal een inductieplaat heeft uitgeprobeerd, wil meestal niets anders meer.

Goed om weten

Een microgolfoven kopen

De microgolfoven is niet meer weg te denken uit onze keuken. Ben je ernaar op zoek, dan zal je allicht overstelpt worden door het grote aanbod.

Goed om weten

Een kookplaat kiezen

De keuze van een kookplaat wordt bepaald door een hele serie factoren: de kostprijs, de energiebron, het design, het onderhoudsgemak, de afmetingen, de veiligheid en de kookgewoontes.