Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Overige leefruimtes

Zoek naar een artikel in "Overige leefruimtes"

Techniek

Houtskelet en akoestiek

De voordelen van houtskeletbouw zijn talrijk, wat hun groeiende succes de laatste jaren verklaart. De akoestische isolatie van dit soort constructie is echter meestal problematischer dan bij traditioneel metselwerk. Hét grote voordeel van hout als bouwmateriaal, zijn lage gewicht, werkt hier in zijn nadeel.

 

Onze adressen

Een stukje Scandinavië in Leuven

Voor merken als Muuto, Marimekko, Oficina Creativa, Iittala en Zero kun je voortaan naar Design District, een gloednieuwe winkel in het hart van Leuven.

Boeken

Het oog van de fotograaf

In 1927 startte interieurarchitecte en ontwerpster Charlotte Perriand haar intense samenwerking met de Zwitsers-Franse architect Le Corbusier. Het maakte haar spoorslags wereldberoemd.

Doe-het-zelf

Home staging: tips voor elke kamer

Wil je je woning verkopen of gewoon je interieur opfrissen? Hier vind je enkele tips voor elke ruimte: de badkamer, keuken, woonkamer, de tuin ... 

Tips

Een bureauhoek inrichten

Een comfortabele zithouding en een goede verlichting zijn de twee belangrijkste eigenschappen die een bureau eist. En wordt het een kleine computerkast of een bureau op maat?

Doe-het-zelf

Zwevende bureau

Deze zwevende bureau oogt heel modern, past in elke ruimte en is eenvoudig zelf te maken door een handige doe-het-zelver.

Afwerking

De hal decoreren: enkele tips

Een felle kleur op de muur, speelse lampenhouders, een antiek tafeltje, … in de hal mag je gerust je fantasie de vrije loop laten. Enkele tips.