Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Salon & Eetkamer

Zoek naar een artikel in "Salon & Eetkamer"

Onze adressen

Een stukje Scandinavië in Leuven

Voor merken als Muuto, Marimekko, Oficina Creativa, Iittala en Zero kun je voortaan naar Design District, een gloednieuwe winkel in het hart van Leuven.

Boeken

Het oog van de fotograaf

In 1927 startte interieurarchitecte en ontwerpster Charlotte Perriand haar intense samenwerking met de Zwitsers-Franse architect Le Corbusier. Het maakte haar spoorslags wereldberoemd.

Boeken

Boek: op bezoek bij Gainsbourg

“Gainsbourg Inside. Vu de l’intérieur” is een kunstig kijkboek dat een prettig voyeuristische inkijk biedt in de woning van Serge Gainsbourg op het beroemde adres 5bis rue de Verneuil in Parijs.

Boeken

Boek: Modern Natural/Natural Modern Houses

“Modern Natural/Natural Modern Houses” is een adembenemend boek dat inzoomt op de haast zinnelijke relatie tussen woningen en hun ligging midden in de natuur. Hiervoor neemt auteur Ron Broadhurst ons mee op een reis rond de wereld.

Geleide bezoeken

30 m² grote studio: elke centimeter telt

Onmogelijk om een gevoel van ruimte en openheid te creëren in een flat van nauwelijks 30 vierkante meter? Deze studio, ingericht door architectenbureau Meunier Westrade, bewijst het tegendeel.

Onze adressen

Oostende : aan het strand

Meestal ga je naar Oostende voor het strand en de zee, maar ook de vele interieurzaken en restaurants zijn de moeite waard. Vooral antiek- en vintageliefhebbers vinden hier hun gading.

Onze adressen

Zuidwaarts: Oostduinkerke, Koksijde en Sint-Idesbald

Tijdens warme zomerdagen is het heerlijk vertoeven aan de kust. Wil je even afkoelen of hou je er niet van om uren te zonnen, stap dan eens een van de vele boetieks binnen of ga gezellig uit eten in Oostduinkerke, Koksijde en Sint-Idesbald.