Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Slaapkamers

Zoek naar een artikel in "Slaapkamers"

Techniek

Houtskelet en akoestiek

De voordelen van houtskeletbouw zijn talrijk, wat hun groeiende succes de laatste jaren verklaart. De akoestische isolatie van dit soort constructie is echter meestal problematischer dan bij traditioneel metselwerk. Hét grote voordeel van hout als bouwmateriaal, zijn lage gewicht, werkt hier in zijn nadeel.

 

Tendensen

VI-spring-bed garandeert individueel slaapcomfort

Ontwerper Dirk Debbaut was meteen gewonnen voor de luxe-uitstraling van het Britse beddenmerk VI-Spring. Voor de hoofdborden bedacht hij een hedendaagse huisstijl. Die wordt ook in Groot-Brittannië fel gesmaakt.

Vergelijking

Vier dressings onder de loep

In zijn ruime showroom Afilo in Brussel stelt Thomas Ersoch vier merken van opbergsystemen voor. Elk merk heeft zijn eigen voordelen, zo vertelt hij.

Onze adressen

Kewlox-winkel in Gent

Onlangs opende Kewlox, bekend om zijn moduleerbare opbergmeubelen zonder schroeven of lijm, een winkel in Gent.

Geleide bezoeken

30 m² grote studio: elke centimeter telt

Onmogelijk om een gevoel van ruimte en openheid te creëren in een flat van nauwelijks 30 vierkante meter? Deze studio, ingericht door architectenbureau Meunier Westrade, bewijst het tegendeel.

Voor - na

Slaapkamer in het groen

De basiskleur van de slaapkamer vinden we in heel wat nuances terug, en dat geldt zowel voor de verschillende gebruikte verven als voor de meubels en decoratieve hebbedingen : hout en frisse lentekleuren zijn duidelijk goede maatjes.

Voor - na

Kinderkamer met Aziatische accenten

De vroegere ouderlijke slaapkamer is nu het domein van een charmante jonge juffrouw, waar wit en paars voor sereniteit et zachtheid zorgen.

Onze adressen

Hotel '25hours Tailored by Levi's' in Frankfurt

Medium? Large? Extra Large? In hartje Frankfurt brengt het designhotel een eerbetoon aan mode, cultuur en design en meer bepaald aan het jeansmerk Levi's. 71 kamers zijn bekleed met denim in verschillende schakeringen van kobalt over indigo tot turkoois.

Onze adressen

Showroom 'De Nachtwacht', 900 m² puur slaapcomfort

Hun showroom is gloednieuw, maar beginnelingen in het vak kan je Kim Vanacker en Ajja Goussey niet noemen. Dankzij hun expertise, de verschillende collecties en de indrukwekkende locatie is deze zaak in Kortrijk het walhalla van het slaapcomfort.