Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Marc Swevers  (98 actieve panden )
Laatste update : 19/01/18

vastgoedmakelaar Marc Swevers - 3550 Heusden - Zolder - logo

Erkend BIV-nr .  502259

 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Koolmijnlaan 38
    3550 -  Heusden - Zolder
  • Website


Informatie   van  Marc Swevers

Beste klant,

U heeft gekozen voor een vastgoedkantoor om u te begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw onroerend goed. Dat op zich is al een verstandige keuze. Ernst en professionaliteit enerzijds en gedrevenheid anderzijds bepalen het succes van Swevers Vastgoed als team. Wil u een persoonlijk gesprek of heeft u bijkomend juridisch advies nodig, leg dan gerust een afspraak vast op mijn kantoor of bel mij op 0475/64.83.50

De verkoop van onroerend goed is streng gereglementeerd in Vlaanderen. Wie een stuk grond, huis of appartement wil verkopen, zal de nodige documenten en certificaten moeten voorleggen aan de kandidaat-koper. Het bodemattest, de vastgoedinlichtingen van de gemeente, het hypothecair getuigschrift, de kadastrale legger, de elektrische keuring, het EPC, ? enz. moeten bij de ondertekening van de verkoopovereenkomst in orde zijn. Dit alles om ervoor te zorgen dat de koper weet wat hij koopt. Geen kleine lettertjes, geen halve waarheden, geen verborgen gebreken en geen onaangename verassingen na het ondertekenen van de compromis.

Uw vastgoedmakelaar zorgt ervoor dat u met kennis van zake kan beslissen en dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Daar tekenen wij voor.

Met dank voor uw vertrouwen,

Marc Swevers
Erkend vastgoedmakelaar BIV 502259

Het Beroeps Instituut der Vastgoedmakelaars (afgekort BIV), waar iedere makelaar lid van is, draagt er zorg voor dat de vastgoedmakelaar de plichtenleer naleeft. U kan deze plichtenleer raadplegen op www.BIV.be


 

Openingsuren


Maandag :  09:00 -  18:00  
Dinsdag :  09:00 -  18:00  
Woensdag :  09:00 -  18:00  
Donderdag :  09:00 -  18:00  
Vrijdag :  09:00 -  18:00  

Het vastgoed aanbod van  Marc Swevers

  Verkoop Verhuur
Huizen 49 1
Appartement 23 3
Gronden 15  
Commercieel 4 3
Recent verkochte en verhuurde panden per het agentschap [naam]

De 5 recentste aanbiedingen van Marc Swevers
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoopDe 5 recentst verkochte of verhuurde vastgoedaanbiedingen door het agentschap
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop