Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Realis  (109 actieve panden )
Laatste update : 08/12/17

vastgoedmakelaar Realis - 2000 Antwerpen - logo

Erkend BIV-nr .  504.897

 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Scheldestraat 9
    2000 -  Antwerpen
  • Website

logo--certified-partner

Dit agentschap is ‘CERTIFIED PARTNER’ van Immoweb

Al meer dan 20 jaar heeft Immoweb het grootste aanbod kwalitatieve vastgoedzoekertjes van België. Vastgoedmakelaars spelen daarin een cruciale rol. Daarom bieden we een aantal agentschappen de titel van CERTIFIED PARTNER. De strenge voorwaarden waar zij aan moeten voldoen, zijn een maatstaf voor de kwaliteit van hun zoekertjes.


Informatie   van  Realis

In de niches zorgvastgoed, hotelvastgoed, studentenflats, nieuwbouwappartementen en herstelverblijven is REALIS uw projectmakelaar, gespecialiseerd in de commercialisering van zorgvuldig gescreend (investerings)vastgoed in heel Vlaanderen en Brussel. Er wordt samengewerkt met streng geselecteerde en gerenommeerde bouwfirma's en ontwikkelaars die allen werken volgens de Wet Breyne.

Onze missie is om een betrouwbaar beleggingsalternatief aan te bieden voor labiele aandelenbeurzen en verwaarloosbare (spaarboek)rendementen. Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers, maar voornamelijk uit beleggers. De pijlers veiligheid, zorgeloos eigenaar zijn en maximaal rendement staan steeds centraal.
Kies voor projecten met RIS-label (Realis Investment Selection). REALIS biedt u een uitgekiende selectie van beleggingsvastgoed aan. Onze zorgvuldige selectie en specialisatie zorgt voor een zorgeloze investering.

REALIS is de ideale en betrouwbare vastgoedbeleggingspartner om het deel van uw vermogen dat u aan vastgoed wilt besteden, in te vullen. Al vanaf een te beleggen bedrag van € 35.000 kan u een investering doen. U wordt in een compact stappenplan door onze Real Estate Investment Advisors begeleid om uw eigen vastgoed te verwerven, van één unit tot een hele verdieping of zelf een gebouw. Zo geniet u van alle voordelen (hefboom lening, fiscaliteit, meerwaarde,…) van zelf eigenaar te zijn, zonder de nadelen (geen beheer- en verhuurzorgen) ervan!
REALIS biedt zijn klanten een maximum aan duidelijke en overzichtelijke informatie aan, zodat de aankoop van vastgoed, als belegging of om te wonen, een zorgenvrij traject wordt.
Zoekt u een eigen verblijf? Dan leggen we de klemtoon op een vlot verloop om u met een goed gevoel in uw fonkelnieuw appartement te laten intrekken.

Beleggen of wonen, we maken er steeds een erezaak van om u doorgedreven te informeren in een aangenaam stappenplan. Onze Real Estate Investment Advisors staan u dan


 

Openingsuren


Maandag :  09:00 -  18:00 *
Dinsdag :  09:00 -  18:00 *
Woensdag :  09:00 -  18:00 *
Donderdag :  09:00 -  18:00 *
Vrijdag :  09:00 -  16:30 *
Zaterdag :  09:00 -  18:00 *
* Uitsluitend op afspraak

Het vastgoed aanbod van  Realis

  Verkoop Verhuur
Appartement 83 1
Nieuwbouwprojecten (appartement) 13  
Commercieel 4  
Kantoor 1  
Anderen 7  
Recent verkochte en verhuurde panden per het agentschap [naam]

De 5 recentste aanbiedingen van Realis
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoopDe 5 recentst verkochte of verhuurde vastgoedaanbiedingen door het agentschap
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop