Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Vastgoed Browaeys  (45 actieve panden )
Laatste update : vandaag om  07:24

vastgoedmakelaar Vastgoed Browaeys - 9630 Zwalm - logo

Erkend BIV-nr .  504553

 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Kouteren 54
    9630 -  Zwalm


Informatie   van  Vastgoed Browaeys

Na reeds enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de bouwpromotie en Gentse vastgoedmarkt ben ik in 2007 gestart met een eigen vastgoedkantoor genaamd “Vastgoed Browaeys”.

Een huis verkopen brengt meestal een hele hoop kopzorgen met zich mee. Als erkend vastgoedmakelaar streven wij er naar dat U hiermee niet geconfronteerd wordt en zorgen wij voor een zorgeloos verloop.

Vastgoed Browaeys is een éénmanszaak. Persoonlijk contact en geen massa verkoop is de essentie. Wij maken voor U vrijblijvend een correcte en eerlijke prijsbepaling van uw onroerend goed en houden rekening met verschillende mogelijkheden. Soms zit er meer potentieel in uw eigendom dan gewoon zomaar te verkopen. Een project als verkaveling, nieuwbouwproject, ... kortom wij bekijken voor U waar U de meest gunstige prijs zal voor krijgen.

Bovenop dit alles verkopen wij uw eigendom tegen betaalbare erelonen zodat dit zeker geen knelpunt mag zijn om geen beroep te doen op een vastgoedmakelaar bemiddelaar.

Bereikbaarheid elke dag van 9u tot 21u, ook in het weekend is in deze sector héél belangrijk. Wanneer mensen zoeken naar hun droomhuis dan is dit vaak in hun vrije tijd en is het aangenaam iemand te kunnen contacteren die onmiddellijk kan antwoorden op hun vragen. 

Het vastgoed aanbod van  Vastgoed Browaeys

  Verkoop Verhuur
Huizen 13 5
Appartement 11 6
Gronden 4  
Nieuwbouwprojecten (appartement) 2  
Commercieel 1 1
Kantoor 1  
Garages   1
Recent verkochte en verhuurde panden per het agentschap [naam]

De 5 recentste aanbiedingen van Vastgoed Browaeys
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoopDe 5 recentst verkochte of verhuurde vastgoedaanbiedingen door het agentschap
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop