Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Vastgoed Meetjesland  (13 actieve panden )
Laatste update : 14/12/17

vastgoedmakelaar Vastgoed Meetjesland - 9991 Adegem - logo

Erkend BIV-nr .  504000

 
   
Verkoop
   

logo--certified-partner

Dit agentschap is ‘CERTIFIED PARTNER’ van Immoweb

Al meer dan 20 jaar heeft Immoweb het grootste aanbod kwalitatieve vastgoedzoekertjes van België. Vastgoedmakelaars spelen daarin een cruciale rol. Daarom bieden we een aantal agentschappen de titel van CERTIFIED PARTNER. De strenge voorwaarden waar zij aan moeten voldoen, zijn een maatstaf voor de kwaliteit van hun zoekertjes.


Informatie   van  Vastgoed Meetjesland

U bent op zoek naar een eigendom?
Op zoek naar een huis, appartement of project, U bent op de juiste site.
Kijk zeker naar ons aanbod te koop.
Geef uw gegevens in op de contact pagina en van zodra we een eigendom in portefeuille hebben die aan uw wensen voldoet contacteren wij u binnen de 24u.

U wenst uw eigendom te verkopen?
Een huis verkopen is geen spel maar een uitdaging. Met de voortdurende wijziging in de wetgeving en reglementering is dit geen eenvoudige zaak meer.
Het bepalen van de prijs, de wijze waarop er publiciteit gevoerd kan worden, het accentueren van de positieve elementen van een eigendom, het uitkijken naar opportuniteiten, …
Dit zijn allemaal zaken waar een professioneel vastgoedmakelaar u kan bijstaan en op die manier een meerwaarde te creëren voor uw eigendom.
Dit alles in combinatie met een manier van werken waar persoonlijke service en professionaliteit hoog in het vaandel staan zorgt ervoor dat uw vastgoedtransactie op een correcte en financieel interessante wijze afgehandeld wordt.


 

Het vastgoed aanbod van  Vastgoed Meetjesland

  Verkoop Verhuur
Huizen 6  
Appartement 4  
Gronden 3  

De 5 recentste aanbiedingen van Vastgoed Meetjesland
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop