Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Badkamers

Zoek naar een artikel in "Badkamers"

Actualiteit

Laat je inzepen in Brussel

De nv Savonneries Bruxelloises vervaardigen al decennialang op artisanale wijze zeep die wereldwijd vele liefhebbers heeft. Sinds kort pakt de zeepproducent ook uit met een eigen lijn.

Praktisch advies

Jouw badkamer, jouw stijl!

Een bad of douche nemen is als een ritueel: 't is hét ultieme moment van de dag dat helemaal van jou is. Je kan je ontspannen, jezelf verzorgen, je mooi maken, ... Maar om je helemaal goed te voelen in je badkamer, moet je je er allereerst helemaal thuis voelen.

Geleide bezoeken

30 m² grote studio: elke centimeter telt

Onmogelijk om een gevoel van ruimte en openheid te creëren in een flat van nauwelijks 30 vierkante meter? Deze studio, ingericht door architectenbureau Meunier Westrade, bewijst het tegendeel.

Product

Vrolijke wc-stickers

De klassieke witte wc-pot en dito deksel oogt heel saai, maar toch vind je die terug in de meeste badkamers. Met deze grappige wc-stickers fleur je de wc-hoek heel eenvoudig en voor een lage prijs op.

Doe-het-zelf

Zo plaats je een handdoekdroger

Je droomt van een lekker warme handdoek als je uit de douche stapt? Eenvoudig: de oplossing heet ‘handdoekdroger’. En deze sierlijke radiator verwarmt niet alleen je handdoek, maar de hele badkamer. Hier vertellen we hoe je een handdoekdrager op water plaatst.

Budgettips

Budgetdesign: interessante (web)shops

Tegen betaalbare prijzen topdesign in huis halen. Het kan. Wij zetten alle bruikbare info en de juiste adressen voor jou op een rijtje. En nu shoppen maar.

Doe-het-zelf

Een hangtoilet plaatsen

Overtuigd door de plaatswinst die een hangtoilet je kan bieden? Het plaatsen duurt bij een hangtoilet wel iets langer dan bij een klassieke wc: het systeem zit namelijk in de muur, opgehangen aan een frame. Installatietips.

Goed om weten

Home staging: verkoop je huis vlot

Een zo hoog mogelijke prijs en een snelle verkoop, dat is de wens van elke eigenaar die zijn huis of appartement op de markt zet. En de kans dat dat lukt, groeit als je eerst je woning onder handen neemt. Maar wat is home staging, wat zijn de voor- en nadelen en hoeveel vraagt een expert?

Doe-het-zelf

Home staging: tips voor elke kamer

Wil je je woning verkopen of gewoon je interieur opfrissen? Hier vind je enkele tips voor elke ruimte: de badkamer, keuken, woonkamer, de tuin ...