Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Gordijnen, stores, luiken ...

Zoek naar een artikel in "Gordijnen, stores, luiken ..."

Geleide bezoeken

Stoffen & behangpapier: Japanse exotica

Pioenrozen, lotusbloemen, magnolia’s, kersenbloesem, sierdistels, anemonen en paradijsvogels creëren een luchtig gevoel. Je kan de geuren en kleuren uit het Verre Oosten bijna ruiken…

Afwerking

Stoffen & behangpapier: eenvoudig natuurlijk

Natuurliefhebbers voor wie al dat bloemengeweld niet echt hoeft, kunnen terugvallen op de neutrale aardtonen van het plantenrijk. Het vallen van de bladeren, de trektocht van de vogels naar het zuiden,... De thema’s liggen voor het rapen.

Doe-het-zelf

Je kamer op maat: behangpapier en gordijnen

Het is niet altijd eenvoudig om te berekenen hoeveel rollen behangpapier je nodig hebt voor een kamer of hoeveel stof je moet voorzien voor je gordijnen… Met de basistips in dit artikel wordt het echter kinderspel!

Tips

Zonneschermen: altijd genieten van je terras

Wil je op je terras relaxen terwijl het regent? Heb je nood aan een schaduwplekje in de tuin? Schaduwzeilen of vrijstaande zonneschermen bieden een goede oplossing. En als het iets meer mag kosten, kan je een overkapping met beweegbare lamellen laten installeren.

Geleide bezoeken

Houten shutters

Ben je op zoek naar een zonwering die niet alleen de zon buitenhoudt, maar ook een warme uitstraling heeft? Houten shutters zijn dan een elegante en praktische oplossing. 

Geleide bezoeken

Decoratieve stickers

Decoratieve stickers geven je ramen een grappige toets. Jammer genoeg houden die het licht tegen. Of toch niet?

Geleide bezoeken

Nano-rolgordijn

Huur je een huis dan is het niet altijd mogelijk om gaten in de muren te maken om een ophangsysteem voor gordijnen te installeren. Gelukkig zijn er eenvoudige montagesystemen zonder boortoestanden. Een tip?

Product

2-in-1-jaloezieën

Overdag geen inkijk en ’s avonds een verduisterde ruimte. Heb je dan twee rolgordijnen nodig? Of is er een andere oplossing mogelijk?

Product

Afbreekbaar rolgordijn?

’GreenScreen Earthcare’ is een volledig biologisch afbreekbaar ‘groene’ stof, dankzij een technologie op basis van melkzuur zoals het voorkomt uit rietsuiker en maïszetmeel.