Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Gordijnen, zonwering

Zoek naar een artikel in "Gordijnen, zonwering"

Actualiteit

Licht tegen betaalbare prijs

Klassieke gloeilampen, spaarlampen, halogeenlampen, ledlampen: ze verschillen niet alleen in prijs, maar ook in rendement, levensduur en energiebesparing.

Onze adressen

E-shop: www.iobjectstore.com

Op zoek naar een designstuk voor je interieur? Neem dan zeker eens een kijkje op de webwinkel iobjectstore.com. De collectie is nog niet erg uitgebreid, maar toch de moeite waard.

Product

Leds in de tuin

Delta Light pakt uit met zijn nieuwe gamma buitenverlichting. Je vindt er onder meer de Topix L X, een outdoor versie van het Topix-wandlicht voor binnen.

Product

XXL bureaulamp The Great JJ

De XXL bureaulamp ‘The Great JJ’ is een opvallende interieurlamp geïnspireerd op de bureaulamp van Jac Jacobsen uit de jaren 30 van vorige eeuw. We brengen het historische verhaal achter dit iconische exemplaar en ging op zoek naar andere voorbeelden.

Onze adressen

Op zoek naar verlichting? Light Gallery in Zaventem

Goede verlichting zorgt voor sfeer in huis. Bij Light Gallery in Zaventem vind je lampen en armaturen voor elke ruimte binnen én buiten.

Persbericht

Lichttunel ‘by Lovegrove’ reflecteert daglicht in huis

Ontwerper Ross Lovegrove meette de lichttunnel van Velux een nieuwe look aan. Het resultaat mag er wezen: een futuristische en toch tijdloze plafondsierring en pendel in de vorm van een luchtbel.

Praktisch advies

Tuinverlichting op zonne-energie

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken. Ze vinden meer en meer toepassingen, ook in de tuin. De grote voordelen van tuinverlichting op zonne-energie? Ze hebben geen stroomkabels nodig, zijn vaak in een handomdraai te plaatsen, en dus verrassend flexibel.

Nieuwigheden

‘Spock’ een vernieuwende LED-spot

Samen met lichtfabrikant Modular ontwierpen de jonge ontwerpers Couvreur & Devos de led-spot ‘Spock’, het eerste designarmatuur met platte led-schijf. Gewoon perfect voor elke interieurstijl.