Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Keuken

Zoek naar een artikel in "Keuken"

Onze adressen

Ecostore is verhuisd

Wie resoluut de ecologische kaart wil trekken, vindt zeker zijn gading bij Ecostore. Deze specialist in ecologisch bouwen, verven en reinigen verhuisde onlangs naar een groter pand en beschikt nu over een showroom van 900 m2.

Geleide bezoeken

30 m² grote studio: elke centimeter telt

Onmogelijk om een gevoel van ruimte en openheid te creëren in een flat van nauwelijks 30 vierkante meter? Deze studio, ingericht door architectenbureau Meunier Westrade, bewijst het tegendeel.

Nieuwigheden

Trends in keukens

Een stoomoven, een vaatwasser met veel inlaadmogelijkheden, een lichtgevende dampkap, een keukeneiland ,… Elke kookfanaat watertandt bij het zien van de nieuwste trends en accessoires in 2010.

Product

Komen eten! Nieuwe keukenspullen op de markt

Voor veel Vlamingen is koken geen dagelijks karwei, maar een creatieve hobby. Dat zie je ook aan de allernieuwste keukenspullen: handig, mooi vormgegeven en vrolijk gekleurd.

Onze adressen

Theewinkel Thé O Dor in Charleroi

Heb je een leuke boodschap voor iemand, maar zoek je nog een originele manier om die over te brengen, ga dan eens naar de theewinkel Thé O Dor in Charleroi. Met deze theeën zoals "On va se revoir' (tot gauw), Sans complex (geen zorgen) ... maak je je standpunt duidelijk.

Onze adressen

Webwinkel DK-design.be

DK-design.be is een nieuwe webwinkel met Deens design. In de webshop vind je zowel de meubels van Skagerak en Askman Furniture, de Cylinda-reeks van Arne Jacobsen als de hippe afwasteil van Ole Jensen.

Onze adressen

HADHI store: fair is beautiful

In de eerste HADHI store in Antwerpen vind je originele producten van over de hele wereld die een sterk verhaal vertellen en dat voor een eerlijke prijs.

Onze adressen

Paleis voor Schone Kunsten Bozar: nu ook met brasserie

De gastronomische Bozar Brasserie opende op 11 december 2010 zijn deuren. Aan het hoofd staat de bejubelde chef-kok David Martin, baas van La Paix in Anderlecht, de enige Belgische brasserie met een Michelinster.