Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Zee & Polder  (1 actief vastgoed )

vastgoedmakelaar Zee & Polder - 8610 Kortenmark - logo
 
   
Verkoop
   


Informatie   van  Zee & Polder

VAKANTIEDOMEIN ZEE & POLDER
Zee & Polder is een nieuw vakantiedomein tussen zee en Polders, vlak bij Nieuwpoort. Het is een project van de Hyboma Group, algemene aannemer actief sinds 1968.
De vakantiewoningen zijn overzichtelijk gebouwd en de structuur van het domein is zeer geordend. De automatische slagbomen aan de ingang van het park zorgen voor de veiligheid. De woningen liggen aan mooie lanen, die onderling met elkaar verbonden zijn. In het midden van het domein vindt u een recreatiezone waar petanque, tafeltennis en badminton kunnen gespeeld worden. Kinderen kunnen zich ongestoord uitleven op het speelpleintje.
LIGGING
De ligging van het domein – in het midden van de driehoek zee, polders en Nieuwpoort - is zo gekozen dat iedereen meteen een heerlijk vakantiegevoel te pakken heeft.
Een zonnige strandvakantie, afgewisseld met uitstapjes in de schitterende natuur van de Ijzermonding of eens genieten in één van de gezellige restaurants of tearooms. Een fietstochtje in het hinterland of eens heerlijk –met de tram- gaan shoppen in Nieuwpoort. Dit alles vindt u op korte afstand van het domein.
DE WONINGEN
De woningen zijn gebouwd volgens de traditionele bouwmethode, waarbij kwaliteit en degelijkheid primeren.
Elke woning heeft een inkom – zuid gerichte living, terras en tuin – open keuken – berging – 3 slaapkamers (waarvan 1 gelijkvloers) – ingerichte badkamer en een private autostaanplaats.
KIJKDAGEN
Bezoek het domein en de afgewerkte kijkwoning tijdens één van de maandelijkse opendeurdagen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak ter plaatse: 051/480 980.


 

Het vastgoed aanbod van  Zee & Polder

  Verkoop Verhuur
Huizen 1  

Het laatst geplaatste vastgoed van Zee & Polder
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop