Appartement te koop

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10131161
Immoweb code : 10131161

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras

Op een rustige, doch centrale locatie bevindt zich dit appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Bij het betreden van het appartement, voelt deze wooneenheid meteen erg ruim dankzij de riante inkomhal van waaruit alle andere ruimtes bereikbaar zijn. Het appartement werd doorheen de jaren reeds opgefrist met nieuwe, tijdloze keramische tegel in de woonkamer. Ook de keuken, die grenst aan de woonkamer, werd reeds vernieuwd. De oorspronkelijke badkamer heeft met zijn oppervlakte van 7,5 m² voldoende ruimte voor toilet, douche, badkamermeubel en radiator. Pluspunt is de afzonderlijke bergruimte waar eveneens de technieken terug te vinden zijn. De 2 slaapkamers zijn beide voorzien van de oorspronkelijke mozaiëkparket. Het terras van 3,5 m² geniet een zuidelijke oriëntatie. Beperkte gemeenschappelijke kosten aangezien er geen lift aanwezig is in het gebouw. Kortom: mits het opfrissen van dit appartement, maakt u er hier een prachtig stulpje van met veel licht, goede indeling én ruime kamers.
Indien u aankoopt voor eigen bewoning, geniet u naast het verlaagd tarief van 3% eveneens een korting op de verkooprechten van €2.800,00. Renoveren kan aan 6%!
Ideaal voor eigen bewoning of als investering (geschatte huurwaarde na opfriswerken €850/maand). Verder is er de mogelijkheid om een garage bij aan te kopen aan €20.000,00.

Neem contact op