Huis te koop

227500€

4 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 10441727
Immoweb code : 10441727

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

VAKANTIEWONING MET HEERLIJKE ZUIDGERICHTE TUIN (H35)

Deze verrassend ruime en instapklare vakantiewoning met 4 slaapkamers ademt sfeer en ontspanning uit. Deze gezellige woning is ideaal gelegen in het familievriendelijke vakantiedomein ‘Duinengolf’ te Westende. Na een zeer korte wandeling stapt u zo het prachtige natuurdecor van de duinen en het strand in. Of neem de kusttram en ontdek de kuststeden Oostende of Knokke. Toch geniet u op deze locatie van heerlijke rust. De ideale spot voor een zorgeloze vakantie!

Op het gelijkvloers is er een sfeervolle leefruimte, een praktische keuken, een berging voor wasmachine, een gezellig terras aan de voor- en achterzijde, een ruim gastentoilet en een inkomhal. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een gerieflijke badkamer biedt een dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche aan. Op het tweede verdiep vinden we via de vaste trap nog een ruime, lichtrijke kamer.

Elektricteit is conform. Recent nog vernieuwd: Badkamer, keuken en HR condensatieketel (2019)

Door het open karakter van de woning geniet je van een verzorgd en goed onderhouden domein, dit in totale privésfeer. Geen domiciliëring mogelijk.

Prima investering met mogelijks ook een mooie jaarlijkse huuropbrengst!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan [email protected]

Instapklaar

Elektricteit is conform

Vernieuwd: Badkamer, keuken en HR condensatieketel (2019)

Prima invest...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op