Appartement te koop

695000€

2 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 10546700
Immoweb code : 10546700

Overzicht

2 slaapkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklaar luxe appartement van 189m2 met ruim terras in B

Dit exclusieve appartement is gelegen in het Bokrijkpark, in het hart van de Limburgse natuur, centraal gelegen op de grens tussen Hasselt en Genk. Dit volledig omheind en aangelegd park van 2 hectare heeft slechts twee uitgangen en camerabewaking waardoor uw veiligheid absoluut verzekerd wordt.
Bij afwezigheid is er een permanente zorg en controle van een conciërge. Men woont hier in een groene oase van ruimte, rust en privacy.
Het domein biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden o.a. een verwarmd buitenzwembad omgeven door een rozenpergola. In de kelderverdieping onder de binnentuin bevindt zich een volledig uitgeruste sauna-ruimte met gashaard en een fitnessruimte.

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van deze kleinschalige residentie met slechts 5 appartementen en werd over de gehele lijn afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals massieve parketvloeren, maatkasten, airco, gepantserde voordeur, zonnewering, alarm,…
De leefruimte van dit luxe appartement heeft meer dan 70 m² die baadt in het natuurlijke licht dankzij de talrijke, grote raampartijen. De ruime leefruimte met massieve eiken plankenvloer en natuurstenen schouwmantel met gashaard heeft het ruimtelijke aspect van een leefruimte in een ruime villa. Ook de rest van het appartement geeft hetzelfde gevoel. Er is bewust gekozen voor een afgesloten maatkeuken van Siematic voorzien van alle modern comfort. Wo. een wijnfrigo en dergelijke. Van hieruit is er ook zicht op het omringende groen. Vanuit de leefr

Neem contact op