Huis te koop

475000€

7 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 10579525
Immoweb code : 10579525

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
408 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/12/2023

Omschrijving

VERKOCHT EERSTE BEZOEKDAG IMMO MARC BV

Ontdek deze RUIME, SUPERGEZELLIGE LICHTRIJKE en TOTAAL GERENOVEERDE GEZINSWONING met tuin in het hart van de beschermde dorpskern van Appelterre-Eichem, tussen Ninove en Geraardsbergen in. Ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Station met gratis parkeergelegenheid op 10 minuten stappen en bushalte op 50 m. Gelegen tussen 2 dorpsschooltjes. In de nabijheid van een SPAR buurtwinkel en een apotheker. Ideaal voor een jong gezin met kinderen en eventueel een vrij beroep.
De woning is ingericht met een hall met toilet, met trap en bureel. Bij het binnenkomen in de knappe en lichtrijke leefruimte en keuken voel je meteen de huishoudelijke sfeer. De keuken werd uitgerust met zeer degelijke materialen en biedt dus alle comfort. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de ruime woonkamer met eetkamer en zithoek met zicht op de mooi aangelegde rustgevende tuin. Verder is er nog een berging, koele berging en kelder. De eerste verdieping omvat nachthall, 4 slaapkamers (12m²,16m²,12m², 16m²) en een ruime badkamer met bad, inloopdouche, dubbel wastafel en toilet. De tweede verdieping omvat nog 3 slaapkamers ( 30 m², 14 m² en 12 m²) en een ingerichte badkamer met douche, lavabo en toilet.
Naast de hoofdingang zijn er ook nog 2 zij-ingangen. Deze woning heeft een volledig ingerichte en afgesloten tuin, gericht op het zuiden met 2 terrassen en een tuinhuis.
De woning met twee bergingen bezit ook een droge kelder, ideaal voor het bewaren van wijn.
Ook aan e...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op