GNT

* 321000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8666354
Immoweb code : 8666354
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers

Omschrijving

Laatste lot!!! Prachtige eigentijdse verkaveling bestaande u

Aan de rand van de dorpskern van Wijnendale (Torhout) wordt tussen de Consciencestraat en de Bliekstraat-Garnaalstraat-Krabstraat een prachtige eigentijdse verkaveling opgetrokken bestaande uit 18 hedendaagse loten met unieke look, alsook twee appartementsgebouwen die met hun uitstraling mooi passen binnen het geheel.

Deze landelijk gelegen verkaveling is een opportuniteit voor wie de geneugten van een rustige omgeving wil combineren met deze van de bruisende mogelijkheden die de nabijgelegen gemeenten Torhout, Oostende en Brugge te bieden hebben.

De eerste gegadigden hadden een ruime keuze uit gesloten-, halfopen- en open bebouwingen, dit zowel met inpandige garage, carport of garage in de tuin. In de verkaveling wordt bijzondereaandacht gegeven aan het optimaal behoud van een groene leefomgeving.

Op dit moment is enkel nog lot 9 beschikbaar. Deze woning is reeds afgewerkt volgens ons PLUS-lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen, een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers en buitenaanleg met oprit, terras, omheining en groenaanleg. De woning is intussen verhuurd en bijgevolg de ideale opbrengsteigendom.

Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek in aan onze kijkwoning te Torhout.

Alle prijzen zijn steeds excl. BTW en aankoopkosten.
Mogelijks aan te kopen aan 6 % BTW. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op