Hotel te huur

3000€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 9123287

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Beschikbaar vanaf : 01/11/2020

Omschrijving

Authentiek renovatieproject

In het hartje van de Antwerpse binnenstad bevindt zich dit charmante renovatieproject. De plannen zijn reeds gemaakt en de werken zijn volop aan de gang. Hoogwaardige afwerking en het behouden van authentieke touches, staat bij deze renovatie centraal.

Het betreft hier een handelsgelijkvloers met vide en kelder die perfect dienst kan doen voor een kledingwinkel, delicatessenzaak, koffiebar... en zoveel meer. Het pand bevindt zich namelijk op een commerciële toplocatie, tussen de Hoogstraat en de Groenplaats. Tot op een bepaald stadium kunnen wij u ook inspraak geven voor de afwerking van het gelijkvloers en de vide. Dit in combinatie met een functionele kleder maaktr dat u van uw nieuwe zaak een succes kan maken. De inkomhal zal in iede r geval al voor de juiste standing zorgen, hier heeft men namelijk een muur teruggevonden met oude muurschilderingen die bewaard zijn gebleven. Aan karakter geen gebrek, een ultieme plaats om uw commerciële droom te starten/verder te zetten.

Het betreft hier een luxueus triplex appartement dat momenteel met veel smaak en oog voor detail afgewerkt wordt. De eerste verdieping zal plaats bieden voor twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping zal een kwalitatieve en op maat gemaakte leefkeuken voorzien worden met nog voldoende plaats voor een eetkamer/leefruimte. En op de derde verdieping zal de leefruimte/loungeruimte zijn plek krijgen, deze staat immers in verbinding met een prachtig dakterra

Neem contact op