Appartement te huur

1450€ per maand

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 9123292

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/11/2020
Verdieping : 0

Omschrijving

Authentiek renovatieproject: handelspand op toplocatie

In het hartje van de Antwerpse binnenstad bevindt zich dit charmante renovatieproject. De plannen zijn reeds bedacht en de werken zijn volop aan de gang. Hoogwaardige afwerking en het behouden van authentieke touches, staat bij deze renovatie centraal.

Het betreft hier een handelsgelijkvloers met vide en kelder die perfect dienst kan doen voor een kledingwinkel, delicatessenzaak, koffiebar... en zoveel meer. Het pand bevindt zich namelijk op een commerciële toplocatie, tussen de Hoogstraat en de Groenplaats. Tot op een bepaald stadium kunnen wij u ook inspraak geven voor de afwerking van het gelijkvloers en de vide. Dit in combinatie met een functionele kleder maaktr dat u van uw nieuwe zaak een succes kan maken. De inkomhal zal in iede r geval al voor de juiste standing zorgen, hier heeft men namelijk een muur teruggevonden met oude muurschilderingen die bewaard zijn gebleven. Aan karakter geen gebrek, een ultieme plaats om uw commerciële droom te starten/verder te zetten.

EXTRA:
- Triplex te huur in hetzelfde gebouw voor: 1.950 euro/maand
- Mogelijkheid om het geheel te huren aan 3.000 euro per maand voor een vrij beroep of voor woon/werkcombinatie.\r\nGelegen in een gezellige straat, omringd door verschillende winkels, eetgelegenheden en toeristische trekpleisters. De Grote Markt en de Groenplaats bevinden zich op nog geen minuut wandelen van deze locatie, alsook bent u meteen op de Scheldekaaien. Kortom: de ultieme locatie in de historische binnenstad.

Neem contact op