Appartement te huur

775€ + 125€ per maand

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 9279153

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2021
Verdieping : 6

Omschrijving

Mooi onderhouden instapklaar appartement op een toplocatie

Mooi onderhouden appartement gelegen op de 6e verdieping op de Fruithoflaan 89. Het appartement beschikt over een ruim terras vooraan, met mooi zicht over de stad Antwerpen, en een terras achteraan. Het betreft een ruim 2-slaapkamerappartement met open keuken (die ook indien gewenst gesloten kan worden met schuifdeuren), 2 slaapkamers (waarvan een hele ruime masterbedroom), 2 badkamers en een aparte gastentoilet met handenwasser. Het volledige appartement is voorzien van ingebouwde kasten. Beneden is er een aparte kelder die bij het appartement hoort. Er is een garagebox in de kelderverdieping die bij het appartement wordt verhuurd aan 125 euro/maand. Provisiekosten voor gemeenschappelijke kosten zijn 125 euro/maand. Er zijn ook elektrische zonneschermen voorzien aan de terrassen van de slaapkamers die tevens dienen als vliegenraam. De living en slaapkamers beschikken ook over airconditioning.
Het gebouw heeft ook een mooie, rustige gemeenschappelijke tuin achteraan het gebouw, waardoor je prachtig zicht op groen hebt.
Het appartement is zeer goed gelegen, dichtbij openbaar vervoer. Alle boodschappen kan je in principe te voet doen: er is een Delhaize vlak naast het appartementsgebouw en een goede beenhouwer op de hoek. Op de Fruithoflaan vind je ook nog bakkers, bloemenwinkels, kapperszaken, kaaswinkel 'Michel Van Tricht', kledingzaken, horecazaken,... kortom is dit een klein dorp op zich in een groene omgeving dicht bij de stad.
GEEN IMMO AUB

Neem contact op