Penthouse te huur

785€ + 30€ per maand

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 8662839

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Penthouse van 99,70 m² met twee(!) grote terrassen in hartje

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © In het centrum van Beringen stuiten we in de Hoogstraat op een prachtig instapklaar penthouse. Het gebouw dateert van 2016 en alles verkeert dan ook in erg goede staat. Je beschikt bovendien over maar liefst twee terrassen van 27,75 m² en 37,75 m² die boven het centrum uittorenen. Zo combineer je het gemak van alles dicht bij de hand te hebben met het rustgevende gevoel van een weids uitzicht.

De woonkamer met open keuken van 39,67 m² profiteert dankzij de grote schuiframen mee van deze hogere ligging. En ook in de twee slaapkamers van 12 m² is er veel natuurlijke lichtinval. In de badkamer heb je dan weer het comfort van een ligbad en een dubbele lavabo. Verder heb je nog een vrije parkeerplaats ter beschikking achteraan het gebouw.

Ook de locatie is een troef. Leuke restaurantjes ontdekken, nog snel langs de supermarkt lopen of een toffe winkel binnenspringen... het kan allemaal te voet! Bovendien zal het stadscentrum van Beringen er met alle renovatieplannen de komende jaren alleen maar mooier en groener op worden. Een plek waar het ongetwijfeld aangenaam vertoeven wordt voor jong en oud!
Zie jij jezelf al wonen in dit mooie penthouse? Bel ons gewoon even op het nummer 011 255 155 om je vragen te stellen of een rondleiding vast te leggen. En wie weet duurt het niet lang meer voor je (dag)droom werkelijkheid wordt!

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Neem contact op