Appartement te huur

800€ + 50€ per maand

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 7804630
Immoweb code : 7804630

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend t

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een stijlvol appartement met veel ruimte en een groot terras? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit appartement in pastoriestijl werd gebouwd in 2008, geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128 m2 groot en heeft drie slaapkamers.

Waar vind je deze woonst? Het appartement ligt in Beringen en meer specifiek in Korspel. Je woont vlakbij het centrum van Beverlo, de bekende be-MINE en Leopoldsburg.

Je vindt dit appartement op de eerste verdieping (en de tweede en zelfs derde verdieping). Je komt binnen in de hal met gastentoilet en plek voor vestiaire. Rechts vind je de leefruimte, hier is het heerlijk vertoeven. Je geniet hier namelijk van één grote, open ruimte met directe verbinding tot je loungeterras. De leefruimte creëert hier eigenlijk een beetje een loftgevoel. Eerst vind je de salon en de eettafelhoek. Over deze gehele breedte geniet je van grote ramen in verbinding met je terras. Zo leef je makkelijk binnen en buiten. Het terras van dit appartement is maar liefst 22,5 m2 groot. Je hebt hier bijgevolg plek genoeg om een zalige lounge in te richten en een buiteneettafel. Is dat niet precies wat je wil deze zomer?
De keuken van dit appartement is modern, fris en fatsoenlijk geïnstalleerd. Je beschikt over een gasfornuis van Miele (je zal hier graag koken), combimicrogolf en stoomoven van AEG. Bovendien is het werkblad van prachtig composiet voor een rustieke touch. Het verlengde van

Neem contact op