Appartement te huur

3 slaapkamers 74 vierkante meters

Immoweb code : 8018325
Immoweb code : 8018325

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Hartje Hasselt | Gerenoveerd appartement met drie slaapkamer

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Hasselt vind je dit schitterend gerenoveerde appartement terug. Het appartement heeft drie slaapkamers, een toffe open keuken en een zalig, zuidoostelijk georiënteerd terras. Je vindt het appartement terug op de eerste verdieping. Het pand beschikt over een lift, je hoeft je dus niet moe te maken! Nieuwsgierig?

De troef van dit appartement? Een prachtige leefruimte boordevol lichtinval. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijk licht. De keuken werd volledig geïnstalleerd met toestellen en is klaar voor gebruik. Gezellig aperitieven aan de toog, bijpraten tijdens het koken of gewoon even werken met een glaasje wijn in de hand. Alles kan!

Verder vind je in ditappartement drie slaapkamers terug van respectievelijk 8 m2, 9 m2 en 14 m2 groot. Een slaapkamer geeft uit op het zuidoostelijk georiënteerde terras. Het terras is maar liefst 16 m2 groot. Dé plek om wat buiteneettafel en wat terrasstoeltjes neer te zetten. Op die manier kan je ook in je appartement optimaal genieten van de zon. De Hasseltse terrasjes zijn natuurlijk ook allemaal vlakbij.

De ligging van dit appartement is absoluut gunstig. Je woont hier middenin het bruisende Hasselt. Alles vind je hier op wandelafstand terug: station, winkels, supermarkt, terrasjes, de markt, ... . Bovendien vind je vlakbij de kanaalkom een gratis parking. Hier kan het bezoek of jijzelf makkelijk de auto kwijt.

Laat dit appartement je charmer

Neem contact op