Duplex te huur

775€ per maand

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 8703076

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwduplex met drie slaapkamers en terra

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © In de Pastoor Paquaylaan in Heusden-Zolder ligt een energiezuinige duplex die deel uitmaakt van een nieuwbouw uit 2019. Met een groot terras en drie slaapkamers die nog tiptop in orde zijn, is er alvast genoeg ruimte om erg comfortabel te wonen.

De duplex bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en beslaat een totale oppervlakte van 127 m². In de woonkamer van 30 m² is er zeker voldoende natuurlijke lichtinval dankzij meerdere grote (schuif)ramen. De keuken is erg gezellig ingericht en voorzien van alle moderne toestellen. In de badkamer is er plaats voor een inloopdouche, een dubbele lavabo en een toilet. Er zijn ook drie slaapkamers aanwezig van respectievelijk 12,10 m², 14, 25 m² en 5,83 m² met een warme houten vloer. Verder beschik je nog over een gastentoilet, een bergruimte, een eigen carport en een groot terras van maar liefst 41,87 m².

Het appartement is gelegen in een erg rustige straat, maar toch goed verbonden en dicht bij het centrum. Muren, dak en vloer werden perfect geïsoleerd en ook de pvc-ramen met driedubbel glas zorgen voor een optimale thermische isolatie. Wat dus een erg energiezuinig geheel oplevert en je energiefactuur alleen maar ten goede komt.

Is jouw interesse gewekt en wil je deze mooie nieuwbouw eens van naderbij inspecteren? Bel ons dan vandaag nog op het nummer 011 255 155 voor een persoonlijke rondleiding.

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Neem contact op