Appartement te huur

730€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 7401468
Immoweb code : 7401468

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Aangenaam gelijkvloers appartement met tuin

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit mooie gebouw uit 2007 bestaat uit 2 appartementen, waarvan de eigenaar op de bovenverdieping woont en het gelijkvloers verhuurt. Hier beschik je over 90 m² woonoppervlakte, 2 slaapkamers, 2 autostaanplaatsen en een tuintje. Uw appartement is rustig gelegen in Lillo-Houthalen, vlakbij de lokale lagere school. En zeker niet onbelangrijk, hier ziet alles er nog vrij nieuw uit!

Het gelijkvloers appartement is praktisch ingedeeld met vooraan een inkomhal met apart toilet. Vervolgens komt u uit in de woonkamer die één geheel vormt met de open keuken. Hier heb je veel licht, ruimte en sfeer. Ieder hoekje geeft een aangenaam zicht op je groene tuin. De inrichting is modern met een keuken in L-vorm. U hebt hier plaats voor een knusse zithoek en een centrale eetplaats. Langs de keuken is er een handige bergruimte met ook de installaties voor de nutsvoorzieningen. Achteraan de woning kom je uit in de nachthal richting slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn mooi ruim en ideaal geschikt voor het gezin met één kind of tiener. Tussen de slaapkamers ligt de badkamer, ingericht met ligbad, wastafel en volledige faience. En ook je mooie tuin mag er wezen! Vanuit de zijdeur in de keuken kom je uit op je zonnige buitenterras (20 m²).

Interesse in een bezoekje ter plaatse? Het team van Swevers Vastgoed neemt je graag mee! Bel vandaag nog voor een bezoek: tel. 011 255 155.

Neem contact op