Appartement te huur

695€ per maand

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 7984779

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Knap en lichtrijk appartement met twee slaapkamers in hartje

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Dorpsstraat in Houthalen-Helchteren, pal in het centrum, staat dit knappe appartement te huur. Het gaat om een appartement met twee slaapkamers, een zalig zuidelijk georiënteerd terras en in totaal een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 130 m2. Het appartement werd gebouwd in 2001 en is volledig instapklaar.

Het appartement heeft een warme uitstraling. De leefruimte heeft namelijk een knappe houten vloer. De ramen aan weerszijden zorgen voor een schitterende lichtinval en een aangenaam thuisgevoel. De ramen aan de achterkant geven uit op het terras. Naast de living vind je de keuken terug. Deze keuken beschikt over voldoende opbergruimte. De twee slaapkamers zijn een respectievelijk 12 en 15 m2 groot. De master bedroom beschikt over grote raampartijen die uitgeven op het terras. Dit zuidelijk georiënteerde terras heeft een oppervlakte van 12 m2. Zalig om hier na een drukke werkdag te genieten van de zon! De badkamer van het appartement heeft een dubbele lavabo, een ligbad met douche en een toilet.

De ligging van dit appartement is zeer aangenaam. Je vindt alles wat je nodig hebt op wandelafstand terug. Zo hoef je nooit ver te gaan voor de boodschapjes! Bovendien vind je vlakbij nog genoeg parkeerplaatsen voor bezoek! Houthalen-centrum heeft verder nog een topligging voor een makkelijke woon- en werkverbinding. De oprit van de E314 bereik je in no time!

Laat dit appartement je charmeren? Aa

Neem contact op