Kot te huur

420€ + 58€ per maand

1 slaapkamer 12 vierkante meters

Immoweb code : 7700573

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
12 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Studentenkamer in gerenoveerde residentie

Dit schitterende renovatieproject 'CENTRAL PARK' past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en aan het stadspark waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, grote ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine binnentuin, die voor een oase van rust zorgt.

De kamers zijn met zorg voor detail afgewerkt en bieden zo een ideale en veilige leefomgeving voor elke student. Jij zal de eerste bewoner zijn en verschillende kamers hebben hun eigen terrasje met zicht op het stadspark van Leuven.

De residentie is voorzien van een lift, voldoet aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders.

Deze kamer is 12.10 m2 groot en is achteraan op de vierde en hoogste verdieping gelegen. De badkamer is vlakbij en wordt gedeeld met 1 andere naastgelegen kamer. Beide kamers samen huren is perfect voor broers, zussen en vrienden.

De algemene kosten bedragen 690.00 EUR per jaar.

Je kan ons steeds contacteren voor meer inlichtingen of een bezichtiging ter plaatse.

016/40.60.20 // [email protected] // covas.be

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op