Penthouse te huur

1095€ per maand

2 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 9128511

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/04/2021
Verdieping : 6

Omschrijving

Duplex penthouse te Leuven!

Deze duplex penthouse is gelegen op de zesde verdieping en biedt werkelijk langs beide kanten een prachtig zicht op de stad.

Via de inkomhal (met vestiaire en toilet) betreed je de ruime leefruimte van 60 m² , die omgeven is door zowel een zuidoost als een zuidwest georiënteerd terras waar het gezellig vertoeven is. De keuken is volledig uitgerust (inclusief vaatwasmachine) en aansluitend aan de keuken is een berging voorzien (met aansluiting voor een wasmachine).

Via een trap in de leefruimte kom je in de lager liggende nachthal terecht die aansluiting biedt aan 2 ruime slaapkamers (12 m² en 17 m²) en de badkamer.

Er is een lift aanwezig in het gebouw. Op de kelderverdieping bevindt zich tevens een autostaanplaats (inbegrepen in de maandelijkse huurprijs) en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De huurprijs bedraagt 1.095 euro per maand + 135 euro per maand voor het verbruik van water en onderhoud van de gemeenschappelijke delen inclusief lift. De verwarming en het verbruik van elektriciteit alsook de kosten voor internet zijn op persoonlijke naam van de huurder.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2021.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Neem contact op