Appartement te huur

750€ + 35€ per maand

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 9260913

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxueus 2-SK appartement (incl. garage) te huur

Recent instapklaar en groot 2 slaapkamer appartement (95 m² bewoonbaar + 10 m² terras én grote garage) op de tweede verdieping van Residentie Juliette (lift aanwezig) in het centrum van Rumbeke.
Binnen handbereik zijn eveneens Roeselare-centrum, Sterrebos, het treinstation, AZ Delta en een excellente verbinding naar E403.
Via de inkomhal kom je in een aangename en lichtrijke leefruimte.
Er is een moderne open keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen (kookplaat met dampkap, spoelbak, combi-oven) en een aparte bergruimte met aansluiting wasmachine. De keuken sluit aan op de woonkamer die voorzien is van een groot zuidgericht terras met een hoog, lichtrijk schuifraam. Via de nachthal toegang tot een apart toilet, een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche en 2 grote slaapkamers. Deze hebben een kamerhoog venster, dat voor verluchting kan openklappen en opendraaien.
Overal zijn vliegenramen en automatische rolluiken. Héél energiezuinig: EPC A-label (E67)! Instapklaar geschilderd.
Het terrasheeft een mooi uitzicht, zo ook op de kerk van Rumbeke.
Inbegrepen is een afgesloten garage met plaats voor de auto en extra bergruimte (incl. automatische inrijpoort, verlichting en elektriciteit). Ook het terrein zelf is afgesloten met een automatische poort met lichtsensor.Voor het appartement is altijd gratis parkeerruimte beschikbaar.
Syndic slechts €35,00 zonder jaarlijkse onverwachte meerkost!
Alle verdere info op 0476/314507

Neem contact op