Appartement te huur

710€ + 65€ per maand

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 8588752

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Knap gelijkvloers appartement van 100 m² in centrum van Zold

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © In de Ringlaan in het centrum van Zolder vinden we dit gelijkvloerse appartement terug van 100 m². Het is nog in zeer goede staat en helemaal instapklaar. De woonkamer van 25,81 m² heeft grote schuiframen over nagenoeg de hele breedte van de muur. Samen met de open keuken vormt de leefruimte dus een licht en gezellig geheel. Daarnaast is er een master bedroom van 12 m² met aansluitend een grote dressingruimte.

Ongetwijfeld een meerwaarde voor iedereen die van mooie kleding of structuur houdt. De tweede slaapkamer is iets kleiner en kan eventueel ook als bureau worden ingericht. Er zijn zelfs twee badkamers aanwezig: eentje die voorzien is van een douche en nog een tweede waar je een heerlijk bad kan nemen. Tenslotte is er nog een kleine bergruimte waar je een wasmachine kwijt kan.

Verder kan je nog gebruik maken van een terras van 20 m² en een gemeenschappelijke tuin. Ook heb je een droge kelderruimte ter beschikking, net zoals een staanplaats voor je wagen in de ondergrondse garage. Aangezien je pal in het centrum van Zolder zit, heb je alles binnen handbereik. Dankzij de goede muur-, dak- en vloerisolatie en de dubbele beglazing heb je echter geen lawaaihinder én hou je je energiefactuur onder controle.

Herken jij hierin het appartement van je dromen? Maak dan een afspraak via het nummer 011 255 155 en we helpen je met plezier verder!

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Neem contact op