Duplex te koop

195000€

1 slaapkamer 40 vierkante meters

Immoweb code : 8949822

Overzicht

1 slaapkamer
40 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huisje in de Paardekensgang

Gerenoveerd miniatuurhuis in de bekende Paardekensgang. Het huisje heeft een leefruimte met keuken op het gelijkvloers en er is een slaapkamer met sanitair op verdieping. De huisjes in het steegje zijn volledig zelfstandige woningen en de eigenaars zijn mede-eigenaar van de open ruimte. De Paardekensgang is bouwkundig erfgoed maar is niet geklasseerd. De verhuurwaarde voor dit huisje (nummer 12) voor minimum 1 jaar, is 655 euro. In de onmiddelijke omgeving zijn er relatief goede parkeermogelijkheden. Het meubilair is inbegrepen. Er wordt nog een videofoon installatie voorzien, evenals een automatische bediening van het poortje aan de straatkant

MAKELAARS ZICH ONTHOUDEN A.U.B. Merk op dat, hoewel dit huisje het grootste is uit de Paardekensgang, het om een miniatuurwoning gaat, slechts ongeveer 2 x 20m2 (de foto’s zijn met een groothoeklens genomen.) Het is door een combinatie van de uitmuntende ligging, de rust en de charme, wel een uitstekende verblijfplaats voor expats, doctoraal studenten of als eerste woning voor alleenstaanden. Het KI is zeer laag, een terugkerend jaarlijks voordeel.

Voor dit aanbod geldt dat er geen enkele verbintenis tot verkoop is, tot op het ogenblik dat een onderhandse of notariële verkoopovereenkomst ondertekend is door beide partijen. De verkoopsvoorwaarden (beschikbaarheid, meubilair, etc.) zijn flexibel en dienen dan ook onderhandeld en in deze overeenkomst opgenomen te worden.

Neem contact op