Appartement te koop

485000€

1 slaapkamer 95 vierkante meters

Immoweb code : 9163854
Immoweb code : 9163854

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe penthouse met prachtig zicht op Schelde

Laat je verleiden door dit unieke pand, ontworpen door Vincent Van Duysen. Deze penthouse maakt deel uit van het project Schelde 21, gelegen op het Nieuwe Zuid, en heeft een frontaal rechtstreeks zicht op de Schelde. Ongeziene luxe en kwaliteit op een toplocatie.
De penthouse is afgewerkt met de beste materialen en toestellen. Het beschikt over een ruim leefterras dat Zuid-west geörienteerd is en dat uitgeeft op de prachtige binnentuin en zicht op de Schelde. Dankzij kamerhoge ramen geniet u elke dag van sublieme uitzichten. Voorzien van een volwaardige keuken (Bulthaup), hoge plafonds, prachtige eiken parketvloer, een ruime badkamer met toilet en een apart Japans gastentoilet.
Schelde 21 tilt dienstverlening naar ongeziene hoogtes met een uitgebreid dienstenpakket. Daarnaast beschikt het gebouw over sfeervolle lounges, groot terras aan de binnentuin, restaurant, wellness ruimte, binnenzwembad, schoonheidssalon, wassalon enz.

Optioneel is er een autostaanplaats en een berging aan te kopen. De verkoop van het pand valt onder het BTW regime (12%). Onmiddellijk beschikbaar.\r\nSchelde 21 is centraal gelegen in de groene nieuwe stadsbuurt Nieuw Zuid, dichtbij de centrale Promenade met winkels, restaurants en diensten. Het hippe Zuid is in trek bij jong en oud, door het gezellig vertoeven in deze wijk. De gemakkelijke toegang naar de autosnelweg en meerdere verbindingen via het openbaar vervoer maakt van het nieuwe Zuid de topligging van Antwerpen.

Neem contact op