Appartement te koop

285000€

1 slaapkamer 82 vierkante meters

Immoweb code : 9297528

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/08/2021
Verdieping : 1

Omschrijving

Lichtrijk appartement aan het water op het bruisend Eilandje

Kijkweekend 1 & 2 mei. Afspraak maken kan via [email protected] of 0494139780.

Welkom op het Eilandje! Het appartement ligt tussen het MAS en het Havenhuis. Met tram 24 zit je zo aan Centraal Station en in het centrum van Antwerpen. Vlakbij is een Velo-station, een sorteerstraatje, een Delhaize die 7/7 open is, het gezellige Cadixplein en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Het appartement beschikt over hoge plafonds en veel lichtinval. De woonkamer en eetruimte zijn verbonden en zorgen voor een groot, open gevoel. De ramen van de woonkamer en slaapkamer zijn uitgerust met een akoestische laag en zorgen voor heerlijke stilte in het appartement. Vanuit de eetruimte kom je in de open Kvik keuken, uitgerust met ingebouwde oven, stoomoven met microgolf, gasvuur en vaatwasmachine van Zanussi en een Novy dampkap. In de wc is een handige opbergkast ingebouwd. De badkamer heeft een grote inloopdouche met regendouche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. De boiler is nieuw en nog twee jaar onder garantie.

Het appartement ligt aan de Kattendijkdok, over Lazy Jack & Bar Paniek. Je hebt een open zicht en geen overburen. In de zomer is het heerlijk vertoeven aan het water, in de winter is het dan weer lekker rustig.

De voordeur van het appartement en het gebouw zijn in 2020 vervangen en er zijn nieuwe, digitale meters. Ook zijn er geen gemeenschappelijke kosten. Geen immo.

Neem contact op