Appartement te koop

275000€ Oude prijs € 285.000

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 9271522
Immoweb code : 9271522

Overzicht

2 slaapkamers
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2021
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement op toplocatie


Op het rustige en charmante Professor Claraplein kunnen we dit gelijkvloers appartement terugvinden. Met maar liefst een Mobiliteitsscore van 9,9/10 is het appartement gelegen op een topligging. Scholen, winkels en openbaar vervoer kan u terugvinden in de directe nabijheid. Bovendien ligt het op de grens Antwerpen-Zuid / Berchem, op wandelafstand van het Groen Kwartier, op wandelafstand van de Harmonie en op fietsafstand van Antwerpen-Centrum en de heerlijke Wilrijkse parken. Daarnaast is er ook een vlotte aansluiting met grote invalswegen: Ring, A12, E19.

Het appartement is gelegen op gelijkvloers. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan er momenteel 1 wordt gebruikt als dressing, een badkamer en een ruime leefruimte met met grote invalswegen: Ring, A12, E19.

Het appartement is gelegen op gelijkvloers. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan er momenteel 1 wordt gebruikt als dressing, een badkamer en een ruime leefruimte met keuken. Het appartement voldoet aan alle comfort en aan alle huidige kwaliteitsnormen. De keuken zorgt voor een onderscheid in de ruime open ruimte tussen de woonkamer en de eetkamer.

Praktisch:
- Momenteel verhuurd
- verwarming op gas
- afzonderlijke water- gas- en elektriciteitsmeters
- Mogelijkheid om buitenparkeerplaatsen bij aan te kopen

Neem contact op