Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 9271523
Immoweb code : 9271523

Overzicht

2 slaapkamers
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

gezellig appartement met 2 slaapkamers + terras


Op het rustige en charmante Professor Claraplein kunnen we dit mooi en gezellig appartement terugvinden. Met maar liefst een Mobiliteitsscore van 9,9/10 is het appartement gelegen op een topligging. Scholen, winkels en openbaar vervoer kan u terugvinden in de directe nabijheid. Bovendien ligt het op de grens Antwerpen-Zuid / Berchem, op wandelafstand van het Groen Kwartier, op wandelafstand van de Harmonie en op fietsafstand van Antwerpen-Centrum en de heerlijke Wilrijkse parken. Daarnaast is er ook een vlotte aansluiting met grote invalswegen: Ring, A12, E19.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan er momenteel 1 wordt gebruikt als dressing, een badkamer, een aparte wc en invalswegen: Ring, A12, E19.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan er momenteel 1 wordt gebruikt als dressing, een badkamer, een aparte wc en een lichte leefruimte met open keuken. Vanuit de living heb je toegang tot het terras. De leefruimte geniet veel lichtinval vanwege de grote glaspartijen die aanwezig zijn.

Praktisch:
- Momenteel verhuurd
- verwarming op gas
- afzonderlijke water- gas- en elektriciteitsmeters
- Mogelijkheid buitenparkeerplaatsen bij aan te kopen

Neem contact op