Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 9409390
Immoweb code : 9409390

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

PRESALE ZON 11/07! Op te frissen appartement met zuidterras

Dit appartement wordt in PRESALE formule aangeboden.
Dit houdt in dat er een kijkmoment plaatsvindt op zaterdag 11/07 tussen 9u00 en 14u00.
Wegens de huidige veiligheidsmaatregelen is het verplicht om online een afspraak in te plannen.
Dit op te frissen appartement met een ruime en een kleine kamer en een leuk terras vinden we te midden van een aantal leuke buurten en vlakbij het stadspark. De Ring rond Antwerpen, het centrum van ’t Stad met de nodige shopping, scholen, openbaar vervoer en horecaÃÃÃ. werkelijk alles binnen handbereik. Snel zijn voor deze buitenkans is de boodschap.
De inpandige staanplaats (in het gebouw aan de overzijde) is verplicht aan te kopen aan € 25.000,-.
Indeling: Centrale hal met gastentoilet en vestiaire. Aan de achterzijde is de leefruimte met toegang tot de aparte keuken. Vanuit de eetkamer is er toegang tot een zuid-gericht terras met automatische zonnetent. Aan de voorzijde is er een ruime slaapkamer en een tweede kinderkamer/berging. Badkamer met ligbad, lavabo, linnenkast en voorzieningen voor wasmachine.
Buiten: Privaat en zuid-gerichte terras met automatische zonnetent.
Garage: Inpandige staanplaats en een kelderberging in gebouw aan de overzijde. De parking en kelderberging zijn niet inbegrepen in de instelprijs.

Indien u interesse heeft om dit appartement aan te kopen, dient uw beste bod uitgebracht te worden uitsluitend digitaal en tot uiterlijk 15/07 om 12u00 bij de door de verkoper aangestelde makelaar.

Neem contact op