Benedenverdieping te koop

455000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 9389827
Immoweb code : 9389827

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gelijkvloersappartement met terras en tuin

Dit gelijkvloers-appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject Oak Park en beschikt over 3 slaapkamers. Men betreedt het appartement via de inkomhall met vestiare en apart toilet met handenwasser. Zeer mooie woonruimte met grote ramen dat uitgeeft op een groot terras, privétuin en gemeenschappelijke tuin met veel bomen. Ruime keuken met aparte berging voor wasmachine en droogkast. Een 2de berging wordt voorzien in de nachthall. Verder vinden we hier de 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad/douche en een toilet. Vloerverwarming wordt standaard voorzien. Het appartement wordt voorzien van het modernste comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen, smart-living technologie, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Bovendien wordt het gebouwd volgens de strengste energienormen en voldoet aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) waardoor je energiefactuur aanzienlijk zal dalen.
Ondergrondse parking en berging (niet in de prijs inbegrepen). Fietsenstalling boven- en ondergronds. Ideale ligging in een mooi park op een boogscheut van Gent.
Graag meer informatie? Laat dan zeker je telefoonnummer achter zodat we je kunnen contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Dit pand maakt deel uit van het project Oak Park

Neem contact op