Duplex te koop

509500€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 9179137

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

PASSIEVE BOUW ! Nieuwbouw Duplex 2CH

Hertoginnedal in Oudergem - Mooi nieuw passief appartement met 2 slaapkamers
Virtuele tour beschikbaar! Gelegen in het Hertoginnedal van Oudergem, heeft uw makelaarskantoor ERA Châtelain een prachtig appartement te koop in duplex !
Dit appartement gelegen op de begane grond en 1e verdieping bestaat uit een lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 grote slaapkamers en twee badkamers, een doucheruimte en een badkamer per slaapkamer, drie toiletten. De woning heeft ook een groot terras en een tuin. Massieve parketvloer in de woonkamer en slaapkamers. Mogelijkheid tot het verwerven van een parkeerplaats aan 30.000 € extra.
Nieuwbouw en bouw in de passieve klasse!Tussen de Boulevard du Souverain en het Rouge-Cloître is dit appartem ent ideaal gelegen nabij de winkels van het openbaar vervoer en een prachtige groene omgeving, het Forêt de Soignes.
Driedubbele beglazing, kwaliteitsmeubilair, hoogwaardige afwerking. Het appartement is direct beschikbaar.
Elektrisch certificaat - PEB A++, dubbele ventilatie, individuele ketel voor verwarming en warm water. Verkoop onder BTW-regeling tegen 21% voor het gebouw en onder registratierechten voor de grond tegen 12,5%. Kleine mede-eigendom van drie kavels, lage kosten, fietsruimte op de begane grond.
Onze ERA COMFORT GARANTIE garandeert al uw vaste installaties voor een probleemloze aankoop.
Infos en bezoeken: +32 2 535 98 98.

Neem contact op