Penthouse te koop

3 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 8064430

Overzicht

3 slaapkamers
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig penthouse gelegen in een park.

Dit prestigieuze nieuwbouwproject blinkt uit door zijn uitstraling, klasse en exclusiviteit.
In Hoog Beerzel woon je in een prachtig penthouse waar ruimte en luxe hand in hand gaan. Het terras is buitengewoon groot met 110m². Het geeft het gebouw met hun gelaagdheid, bronskleurige balustraden en open gewerkte hoeken een luxueus uitzicht.
Het doorlopend terras en de gevelhoge ramen garanderen de beste panorama’s op het gemeenschappelijk park, op het natuurgebied Beerzelberg en het aangrenzende park en bos. Hier woon je letterlijk ‘tussen de bomen’.

Hoge afwerkingsgraad.
Hoogwaardige isolatie, een zeer goede luchtdichtheid, je eigen zonnepanelen en een slim mechanisch ventilatiesysteem zorgen voor lagere energiefacturen. Het penthouse is BEN -bijna energie neutraal- waardoor je de eerste 5 jaar 50% korting krijgt op je onroerende voorheffing. Ook dat is mooi meegenomen, niet?
De architect opteerde voor een moderne hedendaagse stijl in baksteen in combinatie met bronskleurig buitenschrijnwerk in aluminium. Ook de afwerkingsgraad in het appartement ligt ultrahoog.
Is dit luxueuze project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten en stuur ons een mail naar [email protected] of bel ons gewoon op 0471/23 24 25. Graag maken we dan een afspraak en nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek in ons verkoopkantoor.

Dit pand maakt deel uit van het project Parkappartementen - nieuw

Neem contact op