Benedenverdieping te koop

274000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 9504275
Immoweb code : 9504275

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

glvl appartement 2 slpk met terras van 59m2

Betaalbaar en energiezuinig wonen op maar 250m van het station met snelle verbindingen naar Leuven-Brussel-Hasselt en Antwerpen, dat is Residentie Fonteyn.
Het nieuwbouwproject, dat in maart gelanceerd werd, en in de zomer van 2022 opgeleverd wordt, bied een mix van 1- en 2-slaapkamerappartementen. In de kelder zijn verplicht bij te kopen, privé parkeerplaatsen en bergingen voorzien, direct bereikbaar vanuit uw appartement met de lift.
Het moderne ontwerp met grote raampartijen en ècht ruime en gunstig georiënteerde terrassen spreekt jong en oud aan.
Dit gelijkvloers appartement is het laatste met 2 slaapkamers. In de zomer geniet u van het zonneterras van maar liefst 59m2. Standaard SIEMENS keukentoestellen, hoge budgetten voor de afwerking en passieve koeling via de vloer zitten al inbegrepen in de vermelde verkoopprijzen.
Geniet van de vijf jaar vrijstelling op onroerende belasting en bovendien, onder voorwaarden, van het tijdelijk verlaagde btw tarief van 6% ipv 21% !
U koopt hier bovendien rechtstreeks van de bouwheer en heeft zo 1 vast aanspreekpunt gedurende het ganse traject. De oplevering is in de zomer van 2022.
Bel of mail gerust voor meer info 7/7

Dit pand maakt deel uit van het project RESIDENTIE FONTEYN new

Neem contact op