Appartement te koop

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 7599636

Overzicht

2 slaapkamers
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Deze residentie gelegen op de hoek van de Kwinteweg en de Duinparklaan (zeekant) biedt haar bewoners een unieke locatie vlakbij het Zonneplein, Rodenbachplein en de zeilclub Sycod. Door haar sublieme ligging en exclusief comfort, plaatst dit project zich in het absolute topsegment aan de Westkust. De ruime doorzonappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers bieden een uitzonderlijke woonbelevenis en uitstraling.

Residentie Theo van Doesburg bestaat uit 10 ruime doorzon appartementen en 2 exclusieve penthouses. Met Rietveld wensen we constant te innoveren en een architecturale evolutie te zien. Door het gebruik van mooie materialen, texturen en detaillering zorgen we voor een verfijnd en elegant gebouw die zijn gelijke aan de kust niet kent. Voor mensen die houden van een persoonlijke aanpak en grootse architectuur in al zijn eenvoud en bescheidenheid.

Rietveldprojects handhaaft een hoge afwerkingsgraad met een volledig uitgeruste Obumex of Bulthaup-keuken, vloerverwarming, parket, luxueus uitgeruste badkamers, inloopdouches, plafondhoge deuren, …

De extra-large garageboxen, privatieve kelderbergingen en ruime fietsenberging verhogen ongetwijfeld uw wooncomfort.

Te koop rechtstreeks van bouwheer. Individuele aanpassing en begeleiding van A tot Z.
Geen BTW op de grond. Lanceringsvoorwaarden.

Dit pand maakt deel uit van het project Theo Van Doesburg

Neem contact op